HOE IK WERK

“Uw tuin, uw idee”

 

Jij hebt een tuin maar die wil je graag anders zien. Of je hebt geen tuin en dat wil je zeker anders zien. Ongeacht de start, we steken eerste de koppen bij elkaar. Zo weet ik waar jij van droomt.

En misschien kan ik je wel inspireren…

Uw budget

 

Je grootste droom is een prachtige tuin, maar je wil natuurlijk ook graag weten wat dat gaat kosten. Wel, dat keer ik graag om. Ik vraag aan jou hoeveel je wil uitgeven. Op basis van jouw budget ga ik aan de slag.

Geen verrassingen, behalve een prachtige tuin natuurlijk.

Planning

 

We hebben een timing en budget maar nog geen plan. Op basis van de elementen in je tuin maak ik een schets of compleet uitgetekend plan, zoals jij het wil.

En dan zijn we vertrokken, richting buiten leven.

En daarna

 

Toch nog vragen? Onderhoud, aanpassingen? Dat kan, want wij gaan voor tuinen die leven en dus ook evolueren. 

Buiten Leven staat je graag bij met raad en daad, vanaf het ontwerp, tot aanleg én onderhoud. 


BUITEN-LEVEN.BE

Butswervestraat 1

9990 Maldegem

 0479/52 43 27

 ruben@buiten-leven.be

 BTW BE0778.648.989

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.